Paket sadrži:

1.mjesec ( travanj) -5kg
12 OSOBNIH treninga + 12 LIPOLIZA

Prvi mjesec transformacijskog paketa je najzahtjevniji mjesec jer osim što imate tri puta tjedno treninge i lipolize, dobit ćete i uputstva za praćenje prehrane, kompletnu analizu tijela na prvom treningu, a svaki tjedan ćemo provesti i kontrolno vaganje.

12 treninga s osobnim trenerom, vi kao klijent ste u prvom planu, trener kontrolira pravilno izvođenje svake vježbe, na licu mjesta prilagođava program i trening vašem trenutnom stanju. Termini treninga su fleksibilni - niste vezani grupom i fiksnim terminima.

12 lipoliza (elektrostimulacija), tretman kojim stimuliramo masnoće na kritičnim dijelovima tijela da bi tijekom treninga pojačali njihovu potrošnju (time gubimo osim kilograma i centimetre na željenim dijelovima tijela)

Kontrola pravilne prehrane

Mjerenje, vaganje, motivacija - 100 % podrška!

2. MJESEC (svibanj) -5kg
12 OSOBNIH TRENINGA

Nakon prvog mjeseca transformacije i izgubljenih prvih 5 kilograma nastavljate sa svojom transformacijom tako da dolazite kod nas 3 puta tjedno na osobne treninge i nastavljate se i dalje hraniti po našem režimu prehrane.

3.MJESEC ( lipanj) -5kg
8 X OSOBNI TRENING

Zadnji mjesec nastavljate s osobnim treninima 2 puta u našem centru i dalje vas redovito mjerimo, motiviramo i savjetujemo u vezi prehrane


Obratite se Skidajkile timu i krenite u avanturu vaše tjelesne transformacije!

Prijavi se

SK Maksimir 091 2525 525; 01 5801 536;
SK Prečko 091 5022 995; 01 3899 111

ili putem maila: info@skidajkile.hr