Zdrav stil života vraća vašu poletnost, lakoću i ljepotu življenja!

ŠTO SVE SADRŽI PROGRAM MRŠAVLJENJA SKIDAJ KILE:

Program Skidaj kile je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja. Stručni tim Vas pet tjedana vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku. Ključ uspjeha programa temelji se na jedinstvenoj metodi te prilagođavanju programa svakom pojedincu .

Fitness testiranje

mjerimo početno stanjnje kondicije, snage i fleksibilnosti

15 treninga (3 x na tjedan)

uz vodstvo osobnog trenera

Kuharica

s receptima zdrave prehrane

Lipoliza

10 tretmana elektrostimulacije

Lipoliza koristi niskofrekventnu stimulaciju, koja ima pozitivan učinak na metabolizam masti te potiče eliminaciju toksina i neželjenih tekućina. Elektrostimulacija - lipoliza koju predlažemo povezana je s treningom i kombiniraju se prije vježbanja kako bi maksimalno bili učinkoviti. To je tretman s kojim stimuliramo masnoće na način da se brže razgrade (potroše) prilikom vježbanja, tako da nakon 20 minuta lipolize, kroz trening koristite za izvor snage energiju iz masnoća sa tretiranog područja tijela i time gubimo osim kilograma i centimetre na željenim dijelovima tijela.

5 TRETMANA BODY WRAPPINGA

+ 15 strojnih masaža

Bodywrapping - specijalna tehnika umotavanja tijela i grijanja termo dekom. Cilj je pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Učvršćuje kožu, rješava problem celulita i nakupina vode u organizmu. Kombiniraju se aromatična ulja koja pospješuju detoksikaciju, te anticelulitne kreme za tvrdokorni i vodeni celulit.

5 stručnih predavanja

motivacija + dnevna podrška

MOTIVACIJA

Nama je motivacija na prvom mjestu. Sve kreće od nje. Vi koji ste skupili snage i sebi priznali da trebate pomoć ste već napravili vraški posao, a nakon toga nastupamo mi gdje vas raznim psihološkim metodama držimo zainteresirane i motivirane. Kod nas je toplo, prijateljsko okruženje gdje polaznici (VI) nalaze zajednički jezik. Mi smo ti koji malo kudimo, malo hvalimo, a na kraju i sami razultati postanu motivacija.

PODRŠKA

Fleksibilni, puni razumijevanja za termine, menii koji se daju brzo i lako pripremiti, pregršt praktičnih savjeta, podrška cijelog stučnog tima od liječnika do nutricionistice. Ideje za recepte, poruke koje vam šalje “savjest”. Druženja na raznim trkama, trekinzima. Sve to plus neprestani noviteti je jedan nepresušan izvor potpore koji su vam dostupni u svakom trenutku

Prijavi se

Prijavnica za program

Prijavite se na jedan ili više od naših programa

Odaberite lokaciju programa

Package one description 🙂

A block of HTML with a conditional logic will allow this to show when you select an item from the drop down. yay

Package Two description 🙂

Another description about this package here

Package Three description 🙂

You know what to do... add your description here

Molimo pričekajte...

Motivacija i podrška

logo

Program Skidaj kile je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja.

Skidajkile Prečko

Shopping centar Prečko
Slavenskog 1
10000 Zagreb
Telefon:+385 1 3899 111
Mobitel:+385 91 5022 995

Skidajkile Maksimir

Tenis centar Maksimir
Maksimirska cesta 152
10000 Zagreb
Telefon:+385 1 5801 536
Mobitel:+385 91 2525 525