Program "Vježbanje s djecom"

Prijavi se

Prijavnica za program

Prijavite se na jedan ili više od naših programa

Odaberite lokaciju programa

Package one description 🙂

A block of HTML with a conditional logic will allow this to show when you select an item from the drop down. yay

Package Two description 🙂

Another description about this package here

Package Three description 🙂

You know what to do... add your description here

Molimo pričekajte...

Spriječite pretilost kod djece!

Shvatili ste da bi vam vaša haljina iz snova još bolje stajala da prije vjenčanja utegnete svoje tijelo? Shvatili ste da vam za cjelonoćni ples treba dobra kondicija? Za vas smo osmislili intenzivni program koji vam neće oduzimati puno vremena a rezultati su sjajni. Zablistajte na svom vjenčanju. Neka vaše svadbene fotografije budu besprijekorne!!!

Uključite vaše dijete u program

Stvorite naviku vježbanja

Sve češći problem kod mladih

Dok rastu, djeca dobivaju na tjelesnoj masi. To je prirodan i normalan tijek razvoja čovjeka. Ipak, višak kilograma kod djece - a pod viškom se misli na kilograme koji nisu potrebni kako bi podržali rast i razvoj djeteta - može voditi ka dječijoj pretilosti. U današnje vrijeme problem dječje pretilosti je sve veći i veći, zabrinjavajući je podatak da je čak 11 % djece osnovnoškolske dobi pretilo!!

Djeci iznad 7 godina, koja imaju problema sa suvišnim kilogramima, preporučuje se smanjenje tjelesne mase. Gubitak suvišnih kilograma treba biti postupan i siguran, a takvim se smatra gubitak 0.5 kg tjedno do mjesečno, ovisno o zdravstvenom statusu djeteta.

Važnu ulogu u procesu zdravog mršavljenja, posebice za djecu, ima tjelesna aktivnost. Ne samo da potiče sagorijevanje kalorija već pomaže u izgradnji čvrstih mišića i kostiju. Ukoliko se navika redovite tjelesne aktivnnosti stekne u ranom djetinstvu, u adolescenciji će djetetu lakše biti održati adekvatnu tjelesnu masu unatoč hormonalnim promjenama, ubrzanom rastu i socijalnim promjenama koje nerijetko vode prekomjernoj konzumaciji hrane.

NAŠ PROGRAM!!

Kod pretile djece veliki je problem što se oni teško uključuju u neki drugi sport (npr.košarka,nogomet..) te su samim time demotivirani i lako odustaju od svake tjelesne aktivnosti.

U našem programu trener je osoba koja na prijateljski način motivira dijete, individualnim pristupom te raznovrsnim vježbama postiže maksimalne rezultate.

Trener postaje svojvrstan uzor djetetu te njegove savjete o pravilnijoj prehrani ono lakše prihvaća i primjenjuje nego kada to isto čuje od svojih roditelja.

Kroz igru i veselo vježbanje djeca stiječu naviku vježbanja a to u kombinaciji sa prilagođenom prehranom daje pozitivne i odlične rezultate.

Pin It on Pinterest