Program "Vježbanje s djecom"

Prijavi se

Prijavnica za program

Prijavite se na jedan ili više od naših programa

Odaberite lokaciju programa

Package one description 🙂

A block of HTML with a conditional logic will allow this to show when you select an item from the drop down. yay

Package Two description 🙂

Another description about this package here

Package Three description 🙂

You know what to do... add your description here

Molimo pričekajte...

Spriječite pretilost kod djece!

Uključite vaše dijete u program

Stvorite naviku vježbanja

Sve češći problem kod mladih

Dok rastu, djeca dobivaju na tjelesnoj masi. To je prirodan i normalan tijek razvoja čovjeka. Ipak, višak kilograma kod djece - a pod viškom se misli na kilograme koji nisu potrebni kako bi podržali rast i razvoj djeteta - može voditi ka dječijoj pretilosti. U današnje vrijeme problem dječje pretilosti je sve veći i veći, zabrinjavajući je podatak da je čak 11 % djece osnovnoškolske dobi pretilo!!

Djeci iznad 7 godina, koja imaju problema sa suvišnim kilogramima, preporučuje se smanjenje tjelesne mase. Gubitak suvišnih kilograma treba biti postupan i siguran, a takvim se smatra gubitak 0.5 kg tjedno do mjesečno, ovisno o zdravstvenom statusu djeteta.

Važnu ulogu u procesu zdravog mršavljenja, posebice za djecu, ima tjelesna aktivnost. Ne samo da potiče sagorijevanje kalorija već pomaže u izgradnji čvrstih mišića i kostiju. Ukoliko se navika redovite tjelesne aktivnnosti stekne u ranom djetinstvu, u adolescenciji će djetetu lakše biti održati adekvatnu tjelesnu masu unatoč hormonalnim promjenama, ubrzanom rastu i socijalnim promjenama koje nerijetko vode prekomjernoj konzumaciji hrane.

NAŠ PROGRAM!!

Kod pretile djece veliki je problem što se oni teško uključuju u neki drugi sport (npr.košarka,nogomet..) te su samim time demotivirani i lako odustaju od svake tjelesne aktivnosti.

U našem programu trener je osoba koja na prijateljski način motivira dijete, individualnim pristupom te raznovrsnim vježbama postiže maksimalne rezultate.

Trener postaje svojvrstan uzor djetetu te njegove savjete o pravilnijoj prehrani ono lakše prihvaća i primjenjuje nego kada to isto čuje od svojih roditelja.

Kroz igru i veselo vježbanje djeca stiječu naviku vježbanja a to u kombinaciji sa prilagođenom prehranom daje pozitivne i odlične rezultate.

logo

Program Skidaj kile je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja.

Skidajkile Prečko

Shopping centar Prečko
Slavenskog 1
10000 Zagreb
Telefon:+385 1 3899 111
Mobitel:+385 91 5022 995

Skidajkile Maksimir

Tenis centar Maksimir
Maksimirska cesta 152
10000 Zagreb
Telefon:+385 1 5801 536
Mobitel:+385 91 2525 525